Читайте нас в соціальних мережах

Екс-очільник Тернопільської облради втретє став на весільний рушник (фото)

Субота, 12 серпня 2017 15:27
46-річний заступник міського голови Івано-Франківська, а в минулому голова Тернопільської обласної ради (2009-2012 рр.) Олексій Кайда офіційно одружився. Для політика – це вже третій шлюб.

Отож, його обраницею стала 33-річна начальник відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Наталія Дубас. Свої стосунки з блондинкою Олексій Петрович ретельно приховував, втім, близькому колу про пару було відомо вже давно. Та поки жодних коментарів з цього приводу Кайда не давав.

Фотографій із весілля в мережі Інтернет немає. Вочевидь, пишного гуляння не було – лише розпис, чи, можливо, ще не було. Першими «зміну статусу» помітили колеги Кайди ще 25 липня. Тоді під час оперативної наради у заступника міського голови депутати помітили обручку та привітали «новоспеченого» чоловіка.

Цікаво, що перше спільне фото Олексія Кайди та Наталії Дубас опублікував на своїй сторінці у «Фейсбуці» міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. На світлині він зі своєю дружиною, Олексієм Кайдою та його новою обраницею на прощі у Зарваниці.

Згодом сам Олексій Кайда у соцмережі виклав фото з таємничою блондинкою (знімок зроблений в профіль). На своїй особистій сторінці він похизувався світлинами з відпочинку на Дністрі. Поряд на фото – нова дама серця і підпис: "Яка пречудова Україна! І була риба, і була юшка! Гарненький вдався відпочинок на Тернопіллі!".

Нагадаємо, у листопаді минулого року заступник міського голови Івано-Франківська розлучився з олімпійською чемпіонкою Оленою Підгрушною, яка була його другою дружиною. Спільних дітей за три роки подружнього життя вони не мали. Від першого шлюбу з Окcaною Бaгнюк-Кaйдою, який тривав 18 років, у Олексія Кайди є 20-річний син Богодар.

-0808

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ