Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян запрошують на допрем’єрний показ фільму «Червоний»

Неділя, 13 серпня 2017 10:27
Жителів та гостей Тернопільщини запрошують на допрем`єрний показ гостросюжетного історичного кінофільму «Червоний». Сюжет стрічки розповідає про героя, який бореться за ідеали вільної України в умовах протистояння ворожому тоталітарному режиму.

Зважаючи на актуальність сюжету, національна прем’єра кінострічки «Червоний» запланована в рамках загальнодержавних заходів із відзначення 26-ї річниці Незалежності України. Допрем`єрні покази у регіонах України також відбуваються з урахуванням даної тематики.

Згідно сюжету кінострічки, герой фільму - воїн УПА Данило Червоний, потрапляє у концтабір ГУЛАГу. Разом із іншими українцями він не готовий миритися зі звичаями тоталітарного режиму. Тому українці під його проводом кидають виклик кримінальникам та керівництву табору, піднімають збройне повстання й здобувають свободу.

Жителям Тернопільської області випадає унікальна нагода відвідати допрем`єрний показ фільму*: 19 серпня, м.Тернопіль, кінотеатр «Cinema Citi». Сеанс розпочнеться о 19:00 год.

Фільм представлятимуть режисер Заза Буадзе, автор роману-бестселеру, що ліг в основу сценарію стрічки, Андрій Кокотюха, оператор Олександр Земляний, актори Микола Береза, Олег Стефан, Олександр Мавріц та інші члени знімальної групи, з якими буде нагода зустрітися та обговорити кінострічку по завершенню показу.

Принагідно відзначимо, що книгу - роман «Червоний», відзначено конкурсом «Коронація слова» як кращий історичний роман. Також нагадаємо, що з 2 серпня містами України триває промотур фільму «Червоний». Загальнонаціональну прем’єру кінострічки українські глядачі з усіх куточків країни побачать на День Незалежності, 24 серпня 2017 року.

Одним із елементів промоуції даного фільму є кліп гурту «Гайдамаки» та Тоні Матвієнко на пісню «Ой, у лузі червона калина».

*квитки – у касі кінотеатру.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ