Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі розпочнеться реконструкція скверу пам’яті Віктора Гурняка

Четвер, 10 серпня 2017 16:15
У сквері, який знаходиться на площі Героїв Євромайдану, між житловими будинками на вул. Медова та вул. Танцорова, скоро розпочнуться ремонтні роботи.

Роботи на цьому об’єкті будуть розділені на дві черги: цього року планується відремонтувати покриття відпочинкової зони та оновити вуличне освітлення, а інші заплановані роботи розпочнуть наступного року.

«Загальна вартість проекту складає понад 3 млн.грн., тому спільно, під час робочої зустрічі, нами було вирішено до Покрови провести благоустрій відпочинкової зони та облаштувати зовнішнє вуличне освітлення. Інші роботи з ремонту тротуарів, влаштування схеми організації дорожнього руху біля скверу, озеленення, встановлення велопарковок, тощо будуть проведені вже у 2018 році», - зазначає міський голова.

Ініціативу щодо облаштування на площі Героїв Євромайдану «Скверу Волонтерів пам’яті Віктора Гурняка» подали дружина загиблого бійця АТО Віктора Гурняка - Ірина та його друг - депутат міськради Назар Зелінка. Вони звернулися до громадської ініціативи молодих архітекторів-урбаністів Urban.te щодо створення концепції громадського простору, які розробили концепцію, враховуючи всі пропозиції, в тому числі і ті, які надійшли під час проведених громадських слухань.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ