Читайте нас в соціальних мережах

Історія про "мишоковбасу" від ТМ "Тернопільський м'ясокомбінат" отримала несподіване продовження (відео)

Неділя, 06 серпня 2017 13:33
Мабуть, усі пам’ятають історію про те, як чоловік знайшов у ковбасі ТМ «Тернопільський м’ясокомбінат» цілу мишу. Журналісти програми «Інсайдер» (телеканал ICTV) вирішили з’ясувати, що ж відбувається за парканом підприємства, де виробляють таку «мишоковбасу».

Місто Ланівці. Величезна територія свиноферми, що є власністю корпорації «Агропродсервіс» (гендиректором якого є Іван Чайківський) вражає масштабами. Тут і свиней тримають, а з іншого боку комплексу виготовляють ковбасу, ще трішки далі – полігон для захоронення тварин. Сьогодні тут чисто, але півроку тому просто неба валялися тисячі мертвих туш свиней. Очевидно, каже депутат Ланівецької міськради Олег Довгалюк, трупи тварин просто закопали під землю.

Найбільше страждають від харчового виробництва мешканці довколишніх будинків. Людей просто заливає гноєм та смородом. Тамтешні кажуть, що навіть вікон не відкривають, адже дихнути просто нічим. Та й статистика захворюваності населення тут різко пішла вгору. Все через «добрих» сусідів.

А що ж контролюючі органи? А вони мовчать. Тим часом на спеціальному заводі з утилізації тварин розводять руками. Мовляв, у них немає грошей на утилізацію. Навіть на території цього підприємства можна побачити рештки мертвих тварин, які насипом валяються просто неба. Столичні чиновники запевняють - так не має бути і обіцяють розібратися. А що люди? А їм доводиться і далі на власний страх і ризик ставати «піддослідними кроликами» для олігархів, яким абсолютно начхати на умови виробництва та якість продукції, адже для них головне – власне збагачення та процвітання. Чи не так?

Про це та інше – у новому випуску програми «Інсайдер» від 03.08.2017:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ