Читайте нас в соціальних мережах

Депутат міськради Тернополя заявляє, що його однопартієць з БПП – корупціонер, злодій і зрадник України

Неділя, 23 липня 2017 12:30
Тернопільський волонтер, голова ТОГО «Тернопільські підсумки» та депутат міської ради від БПП «Солідарність» Тарас Білан вимагає виключити з фракції Михайла Ібрагімова. Останній, на його глибоке переконання, не заслуговує того, аби представляти інтереси громади, адже веде антидержавницьку діяльність.

Свою позицію щодо цього питання Тарас Білан озвучив у заяві голові фракції БПП у ТМР Володимиру Миську.

«Комплекс заходів, які, як ми припускаємо проводить Ібрагімов Михайло Раджепович член президентської фракції у Тернопільській міській раді говорять про його антиукраїнську та антидержавницьку діяльність та спрямовані на розвал держави Україна з середини.

Залиті бетоном входи до підвального приміщення оборонного підприємства за адресою вул. Текстильна 28, захоплення земельних ділянок держави, облаштування доріг та використання їх більше 10 років без усяких дозволів говорить про систематичну сплату хабарів чиновникам різних рівнів. А корупція – це найкращий подарунок Російській Федерації», - йдеться в офіційній заяві Тараса Білана.

Він також говорить про те, що підкуповуючи чиновників та правоохоронні органи Ібрагімов М.Р. (через підставні фірми «Теркурій -2» та Галицька лізингова компанія) проводить торгівлю з Російською Федерацією (Санкт – Петербург). Про це Білан неодноразово озвучував, однак жодного реагування ні з сторони поліції, ні з сторони партії «Блок Петра Порошенка Солідарність» на ці факти не було.

«Дійшло до того, що з території оборонного заводу викрадено ферми антен подвійного призначення на загальну суму більше 150 000 гривень. Як ми припускаємо прямі вказівки з цього питання надавав Ібрагімов М.Р.

Станом на момент написання цього звернення (пройшло не менше 6 днів) а Поліція навіть кримінального провадження не відкрила», - пише депутат.

Враховуючи вищевикладене депутат просить очільника фракції про наступне:

1. Повідомити офіційну позицію партії БПП Солідарність в питаннях:

- залиття бетоном входів,
- захоплення земельних ділянок,
- викрадення ферм антен подвійного призначення.

2. Виключити з фракції БПП Солідарність у Тернопільській міській раді Ібрагімова М.Р. за діяльність, що іде в розріз із позицією президента України Петра Олексійовича Порошенка та спрямована на знищення держави Україна.

3. Розпочати процедуру відкликання з депутатів Ібрагімова М.Р.

«Відповідь на моє звернення прошу надати письмово. У випадку ненадання відповіді до 5 серпня 2017року, прошу вважати моє звернення офіційною заявою про вихід з фракції БПП Солідарність у Тернопільській міській раді. Підстава для виходу: місцевій організації партії БПП «Солідарність» краще мати в своїх рядах представника торгівця з москалями та корупціонера, ніж волонтера», - заявляє Тарас Білан.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ