Читайте нас в соціальних мережах

«Файне місто». День 2: ще більше фестивальників, справжньої музики та непідкупних емоцій на «території вільних людей» (фоторепортаж)

Субота, 22 липня 2017 17:05
У Тернополі триває найочікуваніший фестиваль літа-2017 – «Файне місто», яке збирає довкола себе все більше поціновувачів якісної музики та незабутнього відпочинку. 21 липня їх на іподром, де триває фест, прибуло безліч.

- Ми зі співробітниками мусіли дочекатися кінця робочого тижня і відразу ж чкурнули сюди, - говорить Євген Томашівський зі Стрия, що на Львівщині. – Працюємо у держустанові, відпустки – за розкладом, тому інших варіантів не було. Ще не встигли освоїтися, лише розклали палатки у наметовому містечку і послухали декілька виступів на main та light stage. Прикольно! Побільше б таких фестивалів, людям потрібен відпочинок під хорошу музику.

Цьогоріч на «Файному місті» додалися нові локації та атракціони, які вже облюбували любителі екстриму та селфі.

- Це чудово, що є можливість не лише стояти і слухати музику, а обирати те, що тобі до душі, - ділиться враженнями Анастасія Венар з міста Мукачево. – Хочеш – слухаєш рок, хочеш – реггі, набридло – ідеш на «амфітеатр» чи в намет UFO, тут і на фестиваль з висоти можна подивитися, катаючись на висотній канатній доріжці, і згадати молодість на каруселях. Мені все подобається, але чекаю вечора – виступатимуть мої улюбленці – «Друга ріка» і Poets of the Fall.

І справді, вечірній концерт на головній сцені був вартий того, аби чекати на нього весь день. Публіка шаленіла від хлопців з російського «Элизиум» та підспівувала нашій «Другій ріці», які, до слова, вперше виступали на «Файному місті». А коли на сцену вийшли Poets of the Fall почалося справжнє шаленство - здавалося, що тут не було жодного, хто не чув пісень цього легендарного гурту.

Було вже за опівніч, як фестивальників помалу почав розганяти легкий дощ. Але хіба це перешкода для справжніх фанатів? Сьогодні ж гості фестивалю сподіваються, що погода буде до них прихильною, адже попереду виступи Христини Соловій, Dakooka, Jinjer, а також групи Антитіла та Guano Apes, композиції яких змушують серця битися частіше…

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар