Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині легковик влетів під фуру: загинув чоловік

Четвер, 20 липня 2017 18:07
На Гусятинщині внаслідок ДТП загинув молодий чоловік.

Дана дорожньо-транспортна пригода мала місце 19 липня біля 09:40 на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в с.Оришківці Гусятинського району. 

За попередніми даними, водій автомобіля «Ford Galaxy», виїжджаючи із другорядної дороги, не надав переваги в русі автомобілю «Peugeot 605», та допустив зіткнення із ним, однак даний автомобіль відкинуло на смугу зустрічного руху де і відбулося повторне зіткнення автомобіля «Peugeot 605» із автомобілем «Daf». Внаслідок даної пригоди водій автомобіля «Peugeot 605», 1979 р.н. загинув на місці події.

Крім цього в місцеву лікарню із діагнозом: гостра реакція на стрес, без госпіталізації доставлено водія автомобіля «Ford Galaxy», 1994 р.н. Водій автомобіля «Daf» не постраждав.

По даному факту відкрито кримінальне провадження. У водіїв взято забір крові для проведення дослідження на вміст алкоголю. Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясує слідство, повідомляють у відділі забезпечення безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Тернопільській області.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ