Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні у Тернополі урочисто відкриватимуть висміяний у соцмережах вхід у парк (фото)

Четвер, 20 липня 2017 16:33
Поки до Тернополя на фестиваль «Файне місто» з усіх усюд збираються люди, місцева влада готує сьогодні урочистий захід. Зокрема, у парку ім. Т. Шевченка сьогодні офіційно відкриватимуть оновлений вхід, який, до слова, абсолютно не подобається місцевим жителям.

Про це тернополяни відверто висловлюються у соцмережах. Люди не розуміють на що з бюджету пішло близько мільйона гривень.

Червона металічна конструкція з «тунелем» нагадує містянам не що інше, як Шанхай. І дійсно, стиль переплітається. До слова, у проекті реконструкції входу в парк було зображено колони по обидва боки від алеї, в реалі все ж виявилося далеко не так, як на малюнку.

Капітальний ремонт входу у парк ім. Т. Шевченка тривав з весни. Тут замінили тротуарне покриття, облаштували перголу, впорядкували зелені зони та оновили вуличне освітлення. Про все це розповідатимуть чиновники сьогодні на урочистостях. Крім того, відбудеться освячення оновленого пам’ятника Степану Бандері. Початок о 18:00 год.

На тернополян, які відвідають захід, чекають розваги: виступи колективів, показові історичні бої та спортивні ігри для дітей.

kom

-008

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ