Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі п'яниця забив до смерті сусіда

Вівторок, 18 липня 2017 13:30
На Тернопільщині під час застілля між двома сусідами спалахнув конфлікт, який закінчився смертю одного з них. 31-річний житель смт Мельниця-Подільська Борщівського району в стані алкогольного сп’яніння позбавив життя 47-річного чоловіка, який проживав по сусідству.

Інцидент трапився ще 12 липня (на Петра) в обідню пору. Сам винуватець трагедії зателефонував у поліцію і повідомив, що у його товариша «погіршився стан здоров’я і він втратив свідомість під час конфлікту». На місце події виїхали правоохоронці, які відразу ж піддали сумніву слова заявника. Потерпілий лежав на подвір’ї без ознак життя.

- При огляді чоловіка експерти виявили численні тілесні ушкодження – садна й забої на обличчі та тілі, - розповідає старший слідчий-криміналіст Сергій Кисель. – Власник оселі в цей час перебував у стані алкогольного сп’яніння і стверджував, що ушкодження його знайомий отримав в результаті падіння, бо втратив свідомість. Однак, через деякий час відмовився від своїх слів і зізнався, що обоє вони розпивали спиртне, зав’язався конфлікт, який переріс в бійку.

Судмедекспертиза встановила, що під час бійки потерпілий отримав закриту травму живота і у нього поламані кілька ребер, внаслідок чого він і помер.

Тепер його кривдник відповідатиме за скоєне. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть йому «світить» від 7 до 10 років тюрми. Триває слідство.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ