Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни три роки просили зробити їм пішохідну доріжку. Сталося (фото)

Понеділок, 17 липня 2017 15:45
Із кількарічним запізненням, але почули. У Тернополі жителі вулиці Чернівецька більше не міситимуть болото.

«Народну стежку» неподалік «Тернопільміськгазу» нарешті перетворили на повноцінну, зручну й безпечну (освітлену) пішохідну доріжку. Про це в мережі «Фейсбук» пише депутат Тернопільської міської ради Іван Сорокаліт.

«Не все дається відразу, але три роки спільних зусиль самоорганізованих мешканців, депутатів, депутатської комісії з питань ЖКГ та виконавчих органів міськради ну і, звичайно, міського голови дали врешті свій результат.

Розпочиналась епопея «доріжки біля міськгазу» ще у попередній каденції за депутата по округу Ігоря Костіва та депутатської комісії з питань ЖКГ у зовсім іншому складі (Микола Окаринський, Володимир Карпінський, Володимир Кузьма, Іван Сороколіт), а завершилась за нової каденції з новими депутатами і новим складом комісії, який не відмовив у погодженні даного об'єкту з округу, на котрому немає обраного депутата. Щиро радію такій може то і дрібничці, до котрої був трішки дотичний останні роки», - пише він у мережі та додає фото результату виконаної роботи.

До слова, це ще не кінець, адже незавершеною поки залишається кількаметрова частина шляху біля заїзду до будівельного майданчика тамтешніх гаражів. Мешканці мікрорайону сподіваються, що вже найближчим часом і цю проблему вдасться вирішити.

-175

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар