Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі поблизу драмтеатру "росте" нова літня тераса чергового генделика (фотофакт)

Понеділок, 17 липня 2017 13:38
Тернопіль продовжує «розбудовуватись». Однак і на жаль, тут не споруджують щось дійсно варте уваги, а, чомусь, все частіше лише місця, де наливають. Так і цього разу.

Йдеться про літню терасу, яку вже почали зводити за декілька кроків від драмтеатру. Тут вже монтують основу під «розширення» чергового генделика з сміховинною назвою «Кабачок». Раніше на його місці була кав’ярня, проте, хіба багато заробиш на одній каві з тістечками?

В соцмережах тернополяни обурюються такій конструкції, адже вона, як і тераси закладів «Паста Фреска», «Файне місто» та «Клуб ФМ» встановлюється на пішохідній зоні, а центр міста взагалі перетворили з бульвару Т. Шевченка на суцільний «проспект наливайка».

«Ну що друзі, хто вгадає коли такий самий генделик поставлять посередині площі? Олександр Богомол, скільки ще буде тривати ця вакханалія з боку чиновників міської ради, які плюють на закони і видають дозволи на отакі от генделики? Коли нарешті поліція наведе лад з цим? Чи ви чекаєте поки невідомі патріоти почнуть палити ці кляті буди?», - пише в мережі «Фейсбук» очільнику обласної поліції терноплянин Денис Милий.

Питання, мабуть, риторичне? Чи ні?

-120

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ