Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині жорстоко побили бійця АТО (Відео)

Вівторок, 11 липня 2017 12:10
На учасника бойових дій Олександра Цюха напали в ніч на 28 червня. Інцидент трапився у селі Якимівці біля зупинки громадського транспорту. Чоловік досі перебуває в лікарні. Медика зазначають, що стан хворого – середньої важкості.

Того вечора 32-річний Олександр Цюх зі своєю дівчиною та її подругою стояв на зупинці громадського транспорту коли до них на автівці під’їхав гурт п’яних чоловіків та почав чіплятися до дівчат. Коли Олександр зробив зауваження, всі четверо накинулися на бійця та жорстоко його побили. АТОвець досі перебуває у лікарні, а його нападники – на волі.

«Олександр Цюх поступив до нас 28 червня близько 1 години ночі в важкому стані. Діагноз потерпілого відкрита черепно-мозкова травма, забій склепіння головного мозку з епідуральною та субдуральними гематомами, перелом склепіння та основи черепа справа. Хворий був прооперований у той же день, - розповідає заступник головного лікаря Лановецької КЦРЛ Богатюк Олег. – Сьогодні хворий стабільний. Його став кваліфікується, як середнього тяжкості. Також ми плануємо провести дообстеження потерпілого, а саме комп’ютерну томографію. І реабілітацію він хоче пройти у якомусь з військових госпіталів»

Правоохоронці кажуть, що всі фігуранти справи вже встановлені.

«Наступного дня після бійки були встановлені всі фігуранти конфлікту. Зокрема 4 особам повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 296 ККУ . Це хуліганство вчинене групою осіб. Щодо фігурантів справи, то всім застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Після завершення курсу лікування буде вилучена історія хвороби потерпілого, проведена судово-медична експертиза і дії нападників можуть бути кваліфіковані ще за однією статтею. Це залежить від ступеня тяжкості ушкоджень потерпілого», - зауважив начальник Лановецького слідчого відділення Руслан Хайдаров.

Деталі у сюжеті СТБ:

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар