Читайте нас в соціальних мережах

Родичі жорстоко вбитої випускниці з Тернопільщини не вірять у версію поліції

Вівторок, 04 липня 2017 16:03
Поліція Тернопільщини розкрила вбивство 17-річної Ірини Мукоїди із смт. Вишнівець Збаразького району, що трапилось в ніч проти 26 червня. Та матір загиблої не вірить у те, що це міг зробити 16-річний підліток.

Слідством встановлено, що до скоєння злочину причетний неповнолітній мешканець сусіднього села. Він нібито завдав кілька смертельних ударів ножем в серце Ірини. Та мама дівчини вважає, що на нього тиснули і просто «повісили» цей злочин. За словами жінки, родині поліція пояснила ситуацію доволі поверхнево, відтак, цілісної версії подій тої злощасної ночі вони близькі загиблої так і не знають.

- Щоб вчинити такий злочин, треба мати якийсь мотив. Бути такого не може, щоб ця дитина таке зробила. Він навіть не був знайомий з Іринкою. Тут все дуже неясно. Крапку ставити ще занадто рано, - каже згорьована матір вбитої випускниці.

Так, родина дівчини схиляється до думки, що вбивці на волі. Тим більше, в селі підозрюють, що у вбивстві Ірини Мукоїди винні місцеві мажори. Зокрема, за словами людей, вбивця дівчини, який завдав їй смертельного удару в серце, мешкає поблизу – за кілька хат від місця проживання родини Ірини. Кажуть, нібито є очевидці, які бачили, як на світанку тіло дівчинки викидали з джипа там, де його потім знайшли рідні. Попри це, односельці не вірять у те, що справедливість переможе і винних накажуть, мовляв вбивці надто багаті.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ