Читайте нас в соціальних мережах

Вступна компанія 2017: що необхідно знати абітурієнтам

Вівторок, 27 червня 2017 16:57
Вступна компанія в Україні офіційно стартує 12 липня, а подати документи у вищий навчальний заклад можна до 20 липня.

Починати реєструвати електронні кабінети абітурієнтів і завантажувати туди додатки до документів про повну загальну середню освіту можна з четверга, 29 червня. Закінчується реєстрація кабінетів о 18.00 25 липня, пише «Комсомольська правда  в Україні».

У 2017 році абітурієнти можуть подати до дев'яти заяв на місця бюджетного та регіонального замовлень не більше ніж із чотирьох спеціальностей.

Подача заяв на навчання за контрактом не обмежується.

Вступна кампанія офіційно стартує 12 липня. Вищі навчальні заклади прийматимуть від абітурієнтів документи для вступу в електронній та паперовій формі.

Кінець подачі документів – о 18 годині 20 липня для тих, хто вступає на основі співбесіди або творчих конкурсів. А о 18 годині 26 липня – для тих, хто вступає на основі сертифікатів ЗНО.

Творчі конкурси проводяться з 17 по 26 липня включно.

Вступні іспити – з 21 по 26 липня включно.

Співбесіди – з 21 по 23 липня включно.

Медичні огляди і доконкурсні процедури проводяться до 11 липня.

Рейтинговий список вступників, які вступають на підставі результатів ЗНО, творчих конкурсів або вступних іспитів із повідомленням про отримання або неотримання права на вищу освіту за державним або регіональному замовленнями, публікується не пізніше 12.00 години 1 серпня.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ