Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі кожен десятий випускник цьогоріч став медалістом

Вівторок, 27 червня 2017 12:15
Минулої суботи, 24 червня, у Тернополі відбулося довгоочікуване свято «Випускник-2017». Цей день став особливим для 1173 одинадцятикласників, які цьогоріч попрощалися із школою і дитинством та вступили у новий етап під назвою «доросле життя».

Урочиста частина загальноміського свята проходила вже традиційно на центральному стадіоні Тернополя. Тут представники влади привітали вчорашніх учнів із пам’ятним днем та побажали нових звершень.

- 11 років навчання та отримання атестатів – це перший підсумок Ваших зусиль. Не бійтеся вступати у боротьбу з труднощами! В добру путь, дорогі випускники! – привітала екс-школярів заступник начальника управління освіти і науки тернопільської обласної адміністрації Анна Зварич.

А після цього була церемонія нагородження медалістів – учнів, які старанно вчилися та заслужили особливого відзначення. Так, з рук керівництва міста та області у 2017-му кожен десятий випускник загальноосвітніх закладів отримав золоті та срібні медалі. Загалом цього дня їх вручили 117-ом кращим учням. Більшу частину з них склали золоті – 73 медалі, срібних відзнак вручили 44-ом випускникам.

Завершилося свято «Випускник-2017» виступом відомої української групи «Тартак». А далі – ресторани, фотосесії та зустріч сонця на озері.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ