Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі захисники тварин обмалювали фарбою магазин хутра (фотофакт)

Понеділок, 26 червня 2017 14:40
Один із магазинів хутра, що в Тернополі, обмалювали невідомі захисники тварин. Серед ночі люди, які називають себе активістами, написали на захисних ролетах вхідних дверей зеленою фарбою фразу «Тварини – не одяг!».

Про це у мережі Instagram повідомив користувач під ніком greenline_front_ternopil, який, очевидно, являється одним із «творців шедевру».

Таким чином, кажуть невідомі активісти, вони виразили своє негативне ставлення до індустрії хутра. Також довкола магазину захисники тварин розвісили на стінах листівки, на яких – агітація за відмов від хутра (російською мовою).

«Заради понтів і "статусного" вигляду у виробах з шкіри та хутра, жорстоко вбивають тварин, які перш ніж померти, терплять життя в муках заради вашого низькоморального бажання виглядати "по-багатому." Хутряна та шкіряна індустрія - це катастрофа для навколишнього середовища ,це стимул деградації людської сутності ,а цвинтар убитих звірів в якості одягу не може зробити когось привабливішим», - пише greenline_front_ternopil в Instagram.

-22122

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ