Читайте нас в соціальних мережах

Як у Тернополі святкують День молоді (Програма)

Неділя, 25 червня 2017 12:26
В останню неділю червня в Україні відзначається День молоді та День молодіжних і дитячих громадських організацій.

Молоддю в нашій державі вважаються особи віком від 15 до 34 років. Відтак День молоді на Тернопільщині обіцяє бути цікавим на різноманітні заходи та події.

 Попри спортивні й розважальні заходи, які заплановані на початок вихідних, сьогодні, 25 червня, у Тернополі працюватиме «Містечко мультиспорту». Молодіжну акцію проводитимуть у парку ім. Т.Г. Шевченка. А працюватиме «Містечко» з 14.00 до 21.00 год.

Так, за словами начальника відділу сім’ї та молоді Тернопільської ОДА Ігоря Чорного, всі охочі зможуть випробувати себе в різних неолімпійських видах спорту, зайнятись веслуванням на байдарках, каное та каяках. Також, будуть розміщені: надувний скеледром, сапи, слеклайн, катамарани, балансборди, сумо, купини, груша, естафета і фрісбі.

Захід організовує відділ сім’ї та молоді Тернопільської ОДА разом із «Молодіжним Націоналістичним Конгресом». На Тернопільщині він проводитиметься втретє. Торік захід проводили з нагоди Дня молоді у Тернополі та у День Незалежності в Кременці.

Вечері о 21.00 вся молодь oбласного центру танцюватиме на острівку «Чайка». Тернополянам та гостям міста пропонують відвідати вечірку під відкритим небом. Гратимуть та розважатимуть публіку кращі DJ та MC міста.

Також сьогодні, 25 червня, у Тернополі стартує проект «Кінотеатр під відкритим небом». Дійство також пройде у парку ім. Т. Шевченка (біля Єлисейських полів). Початок о 21:15. Вхід безкоштовний. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ