Читайте нас в соціальних мережах

У День молоді на тернополян та гостей міста чекає сюрприз

П'ятниця, 23 червня 2017 17:21
День молоді в Україні у 2017 році відзначатимуть 25 червня. Традиційно, це свято припадає на останню неділю першого літнього місяця. У Тернополі на цей день заплановано чимало різноманітних заходів.

Основні заходи у Файному місті на День молоді заплановані у парку ім. Т.Г. Шевченка. Тут, до слова, з 14.00 до 21.00 год. працюватиме ще й «Містечко мультиспорту».

- Всі охочі зможуть випробувати себе в різних неолімпійських видах спорту, зайнятись веслуванням на байдарках, каное та каяках. Також, будуть розміщені: надувний скеледром, сапи, слеклайн, катамарани, балансборди, сумо, купини, груша, естафета і фрісбі. Захід організовує відділ сім’ї та молоді Тернопільської ОДА разом із «Молодіжним Націоналістичним Конгресом», - розповідає начальник відділу сім’ї та молоді Тернопільської ОДА Ігор Чорний.

Загалом же 25 червня на Тернопільщині обіцяє бути цікавим днем. В області заплановані різноманітні заходи та події спортивного та розважального характер. Про це читайте згодом на сайті «Тернополяни».

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ