Читайте нас в соціальних мережах

Кава, печиво і подарунки чекали тернополян на Благодійному Кіновечорі (фото)

Неділя, 18 червня 2017 08:10
ІІ Благодійний Кіновечір «Подаруй дітям свято» влаштував розвагу і дорослим, які прийшли на показ фільму-фантастики, та ще й долучилися до розіграшу призів, міні-аукціону й бесіди за кавою і печивом.

Другий цьогорічний Кіновечір зібрав у стінах Актової зали Технічного коледжу ТНТУ тернопільських кіноманів за переглядом популярного фантастичного фільму «Інтерстеллар».  На трьохгодинному кінозаході  тернополяни зробили одразу дві корисні справи – насолодилися переглядом фільму і гостинністю організаторів та долучилися до благодійництва.

Після подорожі в інший космічний вимір з героями фільму, гості заходу взяли участь в розіграші знижок та сертифікатів, вартість яких набагато перевищувала ціну квитка. На присутніх також «чекало» обговорення тематики фільму за чашкою кави з організаторами-волонтерами та благодійний міні-аукціон дитячих робіт від Бережанської обласної школи-інтернату.

-   Погоджусь, що всі наші гості є активними людьми, бо неактивні сидять зараз удома. Ми з вами молодці, адже робимо корисну справу – допомагаємо діткам. Діти – це наше все, а фільми це те, що нас згуртовує.  На кінопоказі ми можемо разом весело і корисно провести час– підбадьорював публіку ведучий Михайло Пінчак.

Даний Кіновечір з благодійницькою метою вже вдруге проводиться у Тернополі співорганізаторами VP_TERNOPIL спільно із ТБОФ «Майбутнє сиріт», Студрадою ТК ТНТУ, ГО «Асоціацією Велосипедистів Тернопільщини». Ініціаторами проекту є громадські активісти Олександр Барзишин та Михайло Козловський.

-  Мета заходу полягає не тільки в тому, щоб зібрати кошти на допомогу нужденним діткам, але і щоб привернути увагу тернополян до потреб такої категорії дітей. Важливо  не забувати про те, як живуть діти в області. Батьківське піклування завжди повинне бути в кожної дитини, адже це незамінна річ. Якщо ж піклування немає, потрібно замінити цю опіку чимось іншим. Наш проект зараз працює над тим, що зводить підприємців із дітьми з особливими потребами. От зараз ми працюємо з дітьми – випускниками інтернатів, аби вони могли вільно увійти в доросле життя та реалізувати свої здібності за певним фахом, - розповів співорганізатор заходу Олександр Барзишин.

Пан Олександр також зазначив, що зібрані кошти з продажу квитків й проведення міні-аукціону підуть на допомогу дітям-сиротам, дітям з неблагополучних, багатодітних сімей та на ремонт логопедичного відділення Бережанської школи-інтернату.

Тернополянам, які не були присутні 15 червня на заході, засмучуватись не варто, адже 22 червня організатори запланували провести подібний ІІІ Благодійний Кіновечір «Подаруй дітям свято».

Анна Семенків

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ