Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі тролейбуси декілька днів курсуватимуть за іншими маршрутами

П'ятниця, 16 червня 2017 19:00
17-18 червня з 8.00 год. до 20.00 через ремонт асфальтобетонного покриття ділянки на вул. Протасевича, буде тимчасово змінено рух громадського транспорту в напрямку транспортної розв'язки вулиць Протасевича – Ст. Бандери – 15 Квітня до осі вулиці (зі сторони житлових будинків).

Зокрема, будуть внесені зміни в рух тролейбусних маршрутів №№ 2, 5:

Тролейбусний маршрут № 2 в прямому і зворотному напрямку курсуватиме на пр. С.Бандери без заїзду на вул. Слівенську та Л.Українки;

Тролейбусний маршрут № 5 курсуватиме пр. С.Бандери без заїзду на вул. Довженка, Л.Українки, Слівенську.

Також у зв’язку із ремонтом дорожнього покриття ділянки вулиці Живова (від вулиці Шептицького до виїзду з міжміського автовокзалу) з 19 по 21 червня з 9.00 до 21.00 будуть внесені зміни в рух тролейбусних маршрутів №3, 4, 5, 8, 9.

Зокрема, тролейбусні маршрути №4 та №9 курсуватимуть із вулиці Острозького на Пирогова й Гоголя (на ринок не заїжджатимуть). Тролейбусні маршрути №3 та №5 з масиву «Дружба» їхатимуть по вулицях Руській, Острозького, Пирогова, Гоголя. На масив «Дружба» — по маршруту.

Тролейбус №8 на зупинку «Газопровід» їхатиме по вулиці Острозького (на ринок не заїжджатиме), повідомляють у  КП «Тернопільелектротранс».

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ