Читайте нас в соціальних мережах

Зважування та «бійка» поглядів: тернопільські чемпіони готуються до україно-польської «Битви за честь» (Фото, Відео)

П'ятниця, 16 червня 2017 18:24
Вже втретє у нашому місті пройде турнір із фрі-файту «Битва за честь». Бої розпочнуться завтра, 17 червня, у ТРЦ «Подоляни». Початок о 18.00.

Участь у турнірі візьмуть спортсмени з Польщі та різних міст України. Тернопіль представлятимуть «Характерники». Зокрема сьогодні під час зважування українці віч-на-віч зустрілися зі своїми супротивниками. Окрім зважування спортсмени також «боролися» поглядами, мовляв це допомагає налаштуватися на поєдинок.

«Турнір «Битва за честь» ми організовуємо вже третє. Вперше такі змагання пройшли у 2012 році. Вони також були міжнародними. Проте у зв’язку з подіями на Сході країни деякий час ми не проводили змагання», -  розповів новообраний Голова Федерації фрі-файту та змішаних єдиноборств України та тренер тернопільського клубу «Характерник» Валерій Чоботар.

Файт-кард турніру складатиметься з 12 поєдинків: 5 професійних, 5 аматорських та 2 показових поєдинки. Тернопіль у «Битві за честь» представлять найвідоміші наші спортсмени: Ігор Слюсарчук, Юрій Босий, Ігор Кохно, Тарас Титаренко та Микола Гринчук.

«Підготовка до турніру була дуже насиченою. Ми тренувалися по два рази на день в залі нашого «Характерника». А у дружніх клубах займаюся боксом та боротьбою, таким чином підбираючи стратегію під супротивника. Окрім того були заняття кроссфітом. Загалом 12 тренувань на тиждень», - розповів вихованець тернопільського клубу «Характерник» Микола Гринчук. 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар