Читайте нас в соціальних мережах

У центрі Тернополя на хабарі у 500 доларів затримали поліцейського (Фото)

Четвер, 01 червня 2017 14:42
Сьогодні, 1 червня, близько 14:00 у центрі Тернополя на хабарі затримали поліцейського.

Оперуповноваженого, представника управління захисту економіки затримали під час отримання ним частини хабаря у розмірі 200 доларів. Загалом же поліцейський вимагав 500 доларів за не притягнення до адміністративної чи кримінальної відповідальності певної особи

«При отриманні частини хабаря у сумі 200  доларів був затриманий представник управління захисту економіки, оперуповноважений. Під час затримання спрацювали три служби - СБУ, Прокуратура області та внутрішня безпека національної поліції.

Затримання відбувалося після передачі хабаря у центрі Тернополя.

Поліція ефективно бориться з хабарниками, особливо у власних рядах. Тобто ми розуміємо, що поліцейський, який порушив закон повинен нести за це відповідальність», - зауважив після затримання головний поліцейський області Олександр Богомол.  

Важливо, що під час затримання поліцейському стало зле і до нього викликали медиків.

Фото з мережі Фейсбук - Уляни Шевченко.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Степан 02.06.2017, 14:51
Ото бідолашний ! Зле йому стало. А як же його такого молодого балбіса взяли в поліцію. Він що медкомісії не проходив?! Всі вони, щурики, коли припече-то хворіє, то, як Насірова - на носилках носять. То в інваліджному візку. Ех, суспільство,сус пільство ! В отій поліції сидить одна погань,котра не хоче працювати,а поприходила з великими ложками. Бо він "ПАЛІЦЕЙСЬКИЙ" Йому всі винні,мцусятьда вати хабарі,бо воно бидло без "доларів" працювати не буде. Я думаю оте,так зване управлінняя по боротьбі з економічною злочинністю потрібно розганяти. Бо ж як так, прои існуванні таких грізних структур обідрати українців до липки і тепре латати бюджет за рахунок трудового народу.
Скарга
+2 #1 Васько 01.06.2017, 16:25
Прединфарктное состояние - состояние набытое перед инфарктом )
Скарга

Додати коментар