Читайте нас в соціальних мережах

Перед Прем’єром Гройсманом за якість доріг звітували тернопільські голови ОДА та облради, нардепи та підрядник, а пікетували водії на «польських номерах» (фоторепортаж)

Вівторок, 30 травня 2017 16:55
Десятки одиниць ремонтної техніки, чиновники найвищого рівня, півдесятка нардепів, кілометрові корки на Кременецькій трасі зустріли приїзд Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана на Тернопілля.

Гройсман прилетів у нашу область на гвинтокрилі з Львівщини. Він приземлився на міському летовищі, і вже до місця призначення - на кременецьку трасу у район ресторану «Стожари» - доїжджав автомобілем.

Глава Уряду інспектував якість дорожніх робіт та ефективність використання бюджетних коштів. Про це він сказав під час спілкування із журналістами у Тернопільській області, де ознайомився з ходом ремонту дороги М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

«Я об'їду абсолютно усі дороги, усі області. Я щотижня виїжджаю у ту чи іншу область -  і на сході, і на заході. Найближчим часом відвідаю і схід, і південь. Я володію ситуацією про те, що там відбувається», - цитує пана Гройсмана урядовий портал.

Він сказав, що сьогодні відвідав три області: Львівську, Волинську та Тернопільську. «Я подивився їхній план, розумію проблематику, що потрібно підсилити, підтримати, допомогти, щоб вони були більш ефективними», - зазначив Володимир Гройсман і нагадав, що Уряд, як і обіцяв, забезпечив початок дорожніх робіт.

«Дуже багато треба ще зробити, ми тільки розпочинаємо, але вже є об'єкти, які будуються фундаментально. Я переконаний у тому, що при такому підході за п’ять років ми дамо зовсім іншу якість українських доріг», - наголосив Глава Уряду.

Крім того, він ще раз акцентував увагу, що дав доручення профільному Віце-прем'єр-міністру Володимиру Кістіону спільно з Головою Державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор» Славоміром Новаком зібрати керівників п’яти областей, дорожні роботи в яких викликають занепокоєння, і «запитати, чим можливо допомогти, щоб швидше розв'язати проблеми».

Вже перед від’їздом високопоставленого чиновника спробували пікетувати колона автомобілістів, які хотіли вимагати лояльного ставлення до автомобілів на іноземних номерах. Та кортежі Володимира Гроймана та протестантів розминулися. За словами людей на авто, їх не допустили вчасно до Прем’єр-Міністра.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ