Читайте нас в соціальних мережах

Поки на Тернопільщині браконьєри полювали на рибу, на них полювали активісти (фотофакт)

Четвер, 27 квітня 2017 16:16
Вчора ввечері представники Громадського об'єднання "Протидії корупції і моніторингу екології "Скеля" на Тернопільщині впіймали браконьєрів, які сітками ловили рибу під час нересту. При цьому, за словами активістів, сума завданих збитків сягає 20 000 гривень.

- Ми із співробітниками впродовж кількох днів спостерігали за водоймою Івачівського водосховища, поблизу села Глядки Зборівського району. Через засіб нічного бачення помітили, як двоє чоловіків щоночі спускають на воду човен, сідають у нього, а після цього губляться у заростях, - розповідає директор об'єднання «Скеля» Андрій Об'єщик. - "На гарячому" піймали браконьєрів активісти саме в той час, як ті витягнули сітки, наповнені рибою. Порушниками виявилися жителі села Глядки 1955 та 1947 років народження.

За словами начальника Зборівського відділення поліції Миколи Петрика, на місце злочину викликали поліцейських, повідомили рибіспекцію і екологічну службу. Представники екологічної інспекції Тернопільської області даний факт зафіксували і склали протокол про адміністративне правопорушення. Остаточну суму збитків встановить експертиза.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ