Читайте нас в соціальних мережах

На вихидні неподалік Тернополя димітимуть колеса та гудітимуть мотори

Четвер, 27 квітня 2017 11:47
Усіх любителів драйву та екстриму запрошують на відкриття сезону любительського «Drag Racing». Перегони на машинах відбудуться у Тернополі вже цієї неділі, 30 квітня.

- У змаганнях зможе взяти участь кожен, хто приїде на власному справному авто. При цьому, учасники мають приїхати за годину до старту ( о 11.00 год.). Технічний комісар перевірятиме наявність вогнегаснику, чи закріплений акумулятор та чи пристебнутий водій), кермувальник повинен при цьому бути абсолютно тверезим, – повідомляє співорганізатор заходу, голова ГО «Автоклуб Стрітер» Михайло Сум.

Отож, перегони на прискорення на прямій трасі розпочнуться опівдні 30 квітня на «Теребовлянській об’їзні» (під мостом), що за 22 кілометри від Тернополя. Змагатимуться два автомобілі однакової потужності. Заїзди відбуватимуться на 402 метри. Переможе той автомобіль, який приїде швидше, а на переможців чекає символічна винагорода та море незабутніх вражень.

Організатори додають, що очікують близько тридцяти автомобілістів, будуть учасники і з інших областей. Усі автомобілі розподілятимуть по класах, в залежності від об’єму двигуна та його тюнінгу, аби заїзди були рівносильними.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ