Читайте нас в соціальних мережах

Агрохолдинг «Мрія» замовив харківських «тітушок» для розправи над тернополянами

Вівторок, 25 квітня 2017 17:03
Ветерани АТО вимагають від Тернопільської обласної поліції покарання харківських рейдерів-сепаратистів, які жорстоко побили добровольця та відомого спортсмена Олександра Починка.

У неділю ввечері під стінами Тернопільської ОДА відбувся мітинг, з приводу даного інциденту. У суботи в Тернополі група молодиків спортивної зовнішності, в приміщенні готелю «Глобус» із особливою жорстокістю побила ветерана війни на Незалежність та відомого спортсмена - учасника чемпіонату світу із біатлону, Олександра Починка.

Того вечора Олександр зустрічався з бойовим побратимом в ресторані при готельному комплексі. Спочатку відвертими сепаратиськими вигуками та тостами «за русскій мір» харківські сепаратисти, які знаходились у тому ж залі, навмисно провокували конфлікт із ветеранами АТО, а дочекавшись поки товариш Олександра вийде до вбиральні і той залишиться на одинці - підступно накинулися на добровольця. Зі слів Олександра «тітушня» стрибала на нього просто зі столу, поки він, скривавлений, лежав на підлозі.

«На мене стрибали зі столу. Навіть не можу сказати скільки разів ці виродки повторили такий спосіб побиття,» - каже ветеран АТО.

Із різаною раною обличчя, струсом мозку та травмою хребта Олександра Починка доправили до лікарні.

Військовий снайпер, а в минулому відомий спортсмен, учасник чемпіонату світу із біатлону, добровольцем пішов служити на фронт. З передової додому повернувся неушкодженим, але не очікував, що рідному Тернополі його покалічать, харківські «тітушки».

Як пізніше з’ясували журналісти та громадські активісти, «тітушки» з Харкова приїхали на замовлення Агрохолдингу «Мрія». Продовж цілого місяця найманці з колишнього терористичного угрупування «Оплот», знаходились на території Тернопільської області. В готелі «Глобус», де власне і трапилось побиття добровольця, близько 40-ка харківських рейдерів-сепаратистів облаштували собі базу, звідки виїжджали на завдання у села Тернопільської області.

Навіть не криючись, «тітушки» із арсеналом зброї в багажниках, роз’їжджали по селах та чинили свавілля прямо на очах у Тернопільської обласної поліції…В інтересах агрохолдингу «Мрія» колишні сепаратисти, а тепер рейдери захоплювали дрібні та середні агропідприємства Тернопільщини та змушували селян оформлювати землю на «Мрію».

Тож ,враховуючи особливу зухвалість заїжджих рейдерів та показову бездіяльність місцевої поліції , виконати роботу із забезпечення правопорядку на Тернопільщині вирішили Ветерани Війни за Незалежність.

Одразу після свого побиття Олександр Починок звернувся до бойових побратимів з проханням разом навести лад в області і знешкодити харківських рейдерів - «оплотівців», що тероризували тернополян.

oda 25 04 17

ветерани АТО та громадські активісти Тернополя пікетують ОДА в підтримку побратима О.Починка та селян

На заклик бойового побратима більше двохсот чоловіків, які воювали на східному фронті, зібралися, аби вигнати з області сепаратистських найманців. 

У неділю ввечорі розпочалася народна мобілізація ветеранів АТО і вже за кілька годин на дороги області для перехоплення найманців агрохолдингу «Мрія» вийшли сотні добровольців. Налякані народним гнівом харківські рейдери-оплотівці залишили межі Тернополя. На двох чорних позашляховиках і мікроавтобусах найманці намагались сховатись у лісо смузі, проте біля села Плугів Зборівського району тітушок перехопили місцеві ветерани АТО. «Оплотівці» із харківської псевдо-охоронної фірми склали зброю та здалися. За фактом побиття ветерана АТО, Олександра Починка розпочато кримінальне провадження. Проте селяни та військові побратими стверджують , що поліція покриває харківських «тітушок». То ж схоже, згуртовані селяни та ветерани АТО Тернопільщини, будуть вимушені і надалі давати відсіч харківськім бандитам власноруч.

На головному фото: Харківські рейдери – «оплотівці» під час одного із силових захоплень підприємств на Тернопільщині

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

#1 Guest 26.04.2017, 11:32
Коментар був видалений адміністратором

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ