Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський музичний фестиваль "Файне місто" - член асоціації європейських фестивалів EFFE

Вівторок, 25 квітня 2017 12:38
Музичний фестиваль ФАЙНЕ МІСТО, який вже п’ять років успішно проходить у Тернополі, здобув європейське визнання. Він увійшов у асоціацію європейських фестивалів EFFE.

Заявка була схвалена Міжнародним журі після успішної оцінки Експертного Хаба на національному рівні. До слова, в асоціацію EFFE входять фестивалі з усієї Європи, які виступають за художню якість та мають суттєвий вплив на культуру на місцевому, національному та міжнародному рівні.

Експерти охарактеризували тернопільський фестиваль, як «сильний та якісний». І це не дивно, адже ФАЙНЕ МІСТО – це найяскравіша музична пригода літа, яка проходить під гаслом ТЕРИТОРІЯ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ.

Нагадаємо, цьогоріч фестиваль триватиме з 20 по 23 липня поблизу Тернополя (на території іподрому). Тут, під відкритим небом одразу на 6-ти сценах перед гостями фестивалю свої шоу презентують вітчизняні та іноземні артисти, а також хедлайнери світового масштабу: Guano Apes (Німеччина) , Poets of the Fall (Фінляндія), Zardonic (Венесуела) та багато інших.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ