Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі за один день - три аварії. Є потерпілі

Вівторок, 25 квітня 2017 12:01
У Провідну неділю, 23 квітня на Тернопільщині зареєстрували три дорожньо-транспортні пригоди. У кожній з них – потерпілі.

За інформацією правоохоронців, о 12:32 того дня надійшло повідомлення від мешканця Києва. Чоловік заявив, що в його автомобіль врізався ВАЗ -2106 і є потерпілі.

- При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій "Жигулів" порушила правила дорожнього руху і зіткнулася з автомобілем Mercedes, - повідомляють в ГУНП у Тернопільській області. - В результаті удару кермувальниця «ВАЗ» звернулася до лікарні. У неї медики констатували струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Після огляду її відпустили.

Того ж дня у Тернополі не розминулися "DEAWOO LANOS" та тролейбус. За попередньою інформацією, водій легківки, виїжджаючи на перехрестя, не пропустив тролейбус. В результаті - ДТП з матеріальними збитками. Кермувальник "DEAWOO LANOS" отримав тілесні ушкодження, але його не госпіталізовували. У обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

А вже ввечері близько 20:00 у Бучачі сталася ще одна аварія - іномарка в'їхала у дерево. Водій автомобіля Mercedes-Benz CL500, рухаючись вулицею Галицька, не впоралася з керуванням та допустила з'їзд транспорту з дороги, а вже після цього врізалася в дерево. В результаті автопригоди із забійною раною брови, з саднами обличчя та травмою ліктьового суглобу за меддопомогою звернулася пасажирка іномарки. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

По усіх автопригодах триває слідство.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ