Читайте нас в соціальних мережах

Жителі Тернопільщини віддають перевагу національній порнографії

Вівторок, 25 квітня 2017 11:22
Порнографія – одна з найбільших індустрій у світі. 30% всього трафіку в інтернеті – це порно. Втім, українці не входять навіть у двадцятку країн-«поціновувачів» порноіндустрії. Відео якого характеру на цю тему шукають у світовій павутині жителі Тернопільщини?

Google Trends і Yandex Wordstat – сервіси, за якими можна перевірити скільки разів шукали те чи інше слово. Тільки в лютому в Yandex було близько 20 мільйонів запитів «порно». Просто «порно» звикли шукати кияни. Основна частина (8 мільйонів) запитів припала на Київ і Київську область. Близько 2 мільйонів на Луганську область. Інші регіони мають приблизно однакові показники в 1 мільйон переглядів.

Згідно з Google Trends, більшість запитів еротичного характеру пишеться російською мовою. Одними з найбільш актуальних запитів за рік стали: нетрадиційний секс, brazzers (компанія по виробництву порно), БДСМ, домашнє порно, зрілі.

Найбільшими любителями порнографії виявились жителі Криму. Майже по всіх пошукових запитах (крім домашнього порно), у кримчан - висока зацікавленість. Найбільш популярним в 2016 році в Криму були порновідео зі зрілими дамами. Кияни ж прохолодно ставляться однаково до всіх п'яти пошукових запитів. На Заході України в основному шукають порнографію виробництва порностудії «Brazzers». А на Сході і в Центральній Україні шукають відео з нетрадиційним сексом.

У п'ятірку найпопулярніших порносайтів в Україні також увійшли еротичний чат Bongacams (4 мільйони відвідувань в лютому). Згідно з Google Trends цей ресурс найбільш популярний в Криму, Чернігові та Волинській області. Просто «порно чат» найчастіше шукають в Луганську, Тернополі та Сумах.

Деякі українські любителі порно мають не надто «патріотичний» смак. Тому ще одним актуальним запитом серед українців є «русское порно». За статистикою Yandex порнографію з російськими акторами в лютому шукали мільйон разів. Google Trends розповідає, що найбільшу зацікавленість до російського порно відчувають жителі Криму, Луганської та Сумської областей України, пише "Еспресо".

А ось на «українське порно» попит чи не в 30 разів менше. На Yandex у лютому шукали «українське порно» 10 622 рази, а «украинское порно»(рос.мова) 28 327 рази. Але не варто засмучуватися через українську порнографію. Google Trends показує любов до національної порнографії на Івано-Франківщині, Тернопільщині і Львівщині, найбільш україномовних регіонах країни.

Цифри значні, але не варто думати, що українці присвячують цьому процесу занадто багато часу. Навіть за статистикою Pornhub українці належать до "нетерплячих" фанатів порно, проводячи на сайті лише 7 хвилин.

Дослідження Асоціації Психологів Америки показують, що порнографія викликає звикання. Люди найчастіше дивляться порно, коли самотні, або коли їм нудно. Однак, враховуючи весь світовий інтернет-трафік порнографії, українці особливою самотністю не відрізняються.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Ігор 26.04.2017, 08:29
+1. Погоджуюся з попопередньою дописувачкою.
Скарга
+3 #1 Зоряна 25.04.2017, 11:33
Найбільше порно - це наша влада! *буть один одного... а найбільше людей і їх мозги...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ