Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни показали, як потрібно вболівати на чемпіонаті світу з хокею (Фото)

Вівторок, 25 квітня 2017 09:20
У київському «Палаці спорту» триває чемпіонат світу з хокею.

До України приїхали збірні команди Казахстану, Угорщини, Польщі, Австрії та Південної Кореї. Проте не лише хокеїсти вражають своєю грою, але й вболівальники запалюють трибуни. Зокрема, як потрібно вболівати показали хлопці у светрах «Галицькі ведмеді». Це аматорський хокейний клуб з Тернополя.

Як відзначив у соціальній мережі український спортивний журналіст, телекоментатор і телеведучий, прес-аташе національної збірної України з футболу Олександр Гливинський, ці хлопці вміють не лише гарно вболівати, але є гарними спортсменами-аматорами.

«Українці шалено люблять спорт і вболівають просто неповторно! Дуже цікава зустріч на чемпіонаті світу з хокею! На трибуні активно "заводили" вболівальників хлопці у светрах «Галицькі ведмеді». Як виявилося - це аматорський хокейний клуб з Тернополя.

Щозими тернопляни проводять турнір Ternopil Hockey Classic на місцевому ставі! До речі, проводять якісно, а фото зі змагань нагадують легендарні часи, коли в Канаді перші матчі поводили під відкритим небом! Так, у нас бракує хокейних палаців, але не бракує завзяття ентузіастів ! І це класно!

До речі, найбільш активний вболівальник із прапором «Галицькі ведмеді» - це Павло Галамай, екс-професійний волейболіст, свого часу визнавався найкращим гравцем чемпіонату Європи. Поруч його рідний брат - Антон, теж волейболіст. Ось так спорт об'єднується навколо яскравих подій! Побільше б підтримки спорту в Україні! Браво, тернополяни!», - йдеться у повідомленні.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар