Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині розшукують психічно хвору жінку, яка фарбується сажею (фото)

Понеділок, 24 квітня 2017 13:45
На Тернопільщині вже четвертий день розшукують 49-річну жительку села Слобідка Теребовлянського району Глову Марію Павлівну. Жінка 20 квітня вийшла з дому і досі про її місцеперебування рідним та поліції невідомо.

За словами родичів розшукуваної, вона страждає на психічну недугу. Із сторонніми людьми вона зазвичай не розмовляє, але у випадку контакту з ними називає своє прізвище як Патриляк, Федечко.

Серед особливих прикмет - очі обведені чорною сажею; може пересуватись в сторону с. Ралівка Самбірського району Львівської області, звідки родом, або вести бродячий спосіб життя на смітниках, біля сміттєвих контейнерів.

- Марія Глова на зріст близько 170 см, худорлявої статури, волосся коротке чорне із сивиною. У день зникнення була одягнена у зимову куртку темно-синього кольору, сірі джинси, темно-коричневий светр, на голові мала чорну хустину та чорний блайзер. Із собою мала пакет з їжею, - повідомляють правоохоронці і просять усіх, кому щось відомо про місце перебування розшукуваної, звертайтеся у Теребовлянський відділ поліції за адресою: м. Теребовля, вул. Січових Стрільців, 13, або за телефоном чергової частини (03551)2-12-45.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ