Читайте нас в соціальних мережах

На «Дружбі» у Тернополі прорвало трубу – дорогу залило водою (Відео)

П'ятниця, 21 квітня 2017 19:00
Сьогодні 21 квітня, на мікрорайоні «Дружба» прорвало трубу. Відтак водою залило всю проїзджу частину, а без водопостачання залишилося вулиці Миру та Карпенка (непарний бік).

«Гейзер» з-під землі почав бити близько обіду. Про це у соціальній мережі повідомляє Юрій Собі.  У КП «Тернопільводоканал» повідомили, що «Відновити водопостачання до 21.00 не вдасться».

«Ми близько 14.00 розпочали аварійно-відновлювальні роботи та планували завершити їх і відновити водопостачання ще до 21-ї години, - зазначає в.о. начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП "Тернопільводоканал" Андрій Онищенко. - Однак, здійснивши розкопку та детально обстеживши місце пориву, з'ясували, що глибина тріщини, розмір та розташування унеможливлюють подальшу експлуатацію частини труби. Розв'язати проблему можна тільки, здійснивши заміну аварійної ділянки водопроводу. Роботи зі заміни набагато об'ємніші, тому, на жаль, займуть більше часу».

Відновити водопостачання до 21.00 не вдасться, проте аварійна бригада підприємства працюватиме до пізньої ночі, аби вода в кранах споживачів вулиць миру та Карпенка з’явилась якомога швидше.

 

Коментарі  

+1 #1 Іван 22.04.2017, 18:29
файно машила лайном провоняла
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ