Читайте нас в соціальних мережах

Пара з Тернополя здивувала конкурентів шоу «4 весілля» розкішним застіллям та гучною забавою (відео)

П'ятниця, 21 квітня 2017 11:15
Вчора на телеканалі «1+1» вийшов черговий випуск реаліті-шоу «4 весілля». Це вже вдруге у шостому сезоні, коли участь у проекті беруть молодята з Тернопілля. Оксана та Денис мали чим здивувати конкурентів проекту, які зізналися – весілля у Тернополі дійсно було розкішним.

Разом із Тернополянкою Оксаною Кузик учасницями «4 весілля» стали зірка популярного серіалу «Центральна лікарня» Ірина Карпенко з Києва, а також наречені з Одеської та Херсонської областей, які змагалися за весільну подорож до сонячної Болгарії.

Актриса серіалу підготувала світський захід у стилі фільму «Великий Гетсбі». А на противагу зірці телеекранів наречена Анна з Одеської області організувала ніжне свято, головним атрибутом якого став синьо-білий метелик, Христина з Херсонської області – справжнє «мальдівське» весілля на березі Чорного моря і Оксана з Тернополя - шикарне застілля з циганськими танцями та вогняним шоу. Цікаво, що для своїх конкуренток тернополянка підготувала окремий сюрприз: дівчата їхали на свято у лімузині з шампанським, фруктами і нарізкою з італійських сирів.

Як це було – у випуску шоу «4 весілля» від 20.04.2017:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар