Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі пропонують дати "друге дихання" забутому кафе "Поплавок" (фото)

П'ятниця, 21 квітня 2017 13:48
У Тернополі показали візуалізований проект того, як можна змінити парк у Кутківцях та територію поблизу озера в напрямку Дальнього пляжу. Презентували ідею у спільноті «Урбаністика Тернополя».

За словами проектантів, є реальна можливість зробити реконструкцію колишнього кафе «Поплавок» під сучасний заклад громадського харчування, а також створити відпочинкові та спортивні зони у парку «Кутківці».

Зокрема на території занедбаного зараз колишнього "Поплака" є ідея створення рекреаційно-відпочинкових зон, також у планах - будівництво причалу. Щодо проекту реконструкції парку "Кутківці", то тут крім відпочинкових зон для дітей є намір облаштувати скаут-парк та мотузковий парк, які не лише приваблюватимуть людей, але й залучатимуть їх до активного відпочинку.

- Даний проект створено у рамках проекту з облаштування міського пляжу, який пройшов перший етап відбору на фінансування з Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва. Проект здійснюється спільно з польським містом Сувалки, - йдеться в офіційному повідомленні.

Додамо, що для реалізації вищезгаданого проекту Тернопіль претендує на кошти у розмірі 1 мільйон 250 тисяч євро. А як вам ідея такого перетворення?

-1235

-1236

-1237

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар