Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни два дні сидітимуть без води

Середа, 19 квітня 2017 17:28
Мешканців Тернополя та довколишніх сіл попереджають про тимчасове відключення води на два дні – 26-27 квітня. Відтак, людей просять завчасно запастися водою.

«У зв’язку з виконанням заходів, пов’язаних із плановим промиванням водопровідних мереж, від 00 год 26 квітня до 24 год 27 квітня буде припинено водопостачання частини Тернополя, а також довколишніх сіл. Починаючи від ранку 27 квітня ,четвер, в окремих точках розподільчої мережі цих мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, отже – непридатна для вживання в питних цілях чи для приготування їжі», - говорить в.о. начальника відділу водопровідно-каналізаційних мереж КП “Тернопільводоканал” Андрій Онищенко.  - З пониженим тиском вода подаватиметься у помешкання жителів вулиць Оболоня, Бродівська, Лук'яновича, Стадникової, Чернівецька. Соняна, Новосонячна, Дівоча, Малишка, Клінічна.

Отож, без води будуть мешканці мікройонів “Пронятин”, “Кутківці”, “Дружба”, “Східний”, “БАМ”, “Аляска”, “Канада”, “Сонячний”, “Березовиця” та сіл, розташованих неподалік обласного центру. Натомість, вода буде у домівках мешканців центральної частини міста, мікрорайонів “Новий світ” і “Старий парк”, вулиці Текстильна 2-22;  Поліська (промислова зона), проспекту Злуки, 1-25 (непарний бік).

Як повідомляють в КП “Тернопільводоканал”, промивання водопровідних мереж – щорічна процедура, яка передбачається технологією експлуатації водопровідних мереж. Здійснюють її двічі на рік: навесні та восени з метою покращення якості питної води. У цей час в мережах також буде здійснено комплекс робіт, які неможливо виконати за звичайних умов. Зокрема, це заміна пожежних гідрантів, заміна запірної арматури на вузлових місцях мережі, виконання робіт з підключення новозбудованих об’єктів,

А повністю відновлять водопостачання Тернополя й довколишніх сіл буде вранці 28 квітня.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ