Читайте нас в соціальних мережах

У прокуратурі Тернопільської області відбулися вибори

Середа, 19 квітня 2017 14:57
У  прокуратурі Тернопільської області відбулися збори прокурорів, на яких обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.
 
Згодом  саме  представники регіональних, місцевих прокуратур та Генпрокуратури України формуватимуть інститут  для  колективного вирішення питань внутрішньої діяльності прокуратури.
 
Прокурорсько-слідчі працівники апарату прокуратури області обрали, шляхом таємного голосування,  трох  із шести запропонованих кандидатів на всеукраїнську конференцію. 
 
«Тернопільщину у складі делегації, представлятимуть прокурор Тернопільської області В‘ячеслав Перч, начальник управління нагляду у кримінальному провадженні Віталій Стадник та прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих регіональної прокуратури Павло Самойлов», -  повідомили у прес-службі прокуратури області.
 
Аналогічні збори прокурорів відбулися у чотирьох місцевих прокуратурах Тернопільської області, у яких обрано по два делегати.  
Надалі, 11 делегатів візьмуть участь у всеукраїнській конференції, що відбудеться  26 квітня 2017 року у Києві.
 
Нагадаємо, що 15 квітня 2017 року набрали  чинності положення Закону України «Про прокуратуру», якими передбачено функціонування органів прокурорського самоврядування та Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.
     
Відповідно до вимоги статті 69 Закону, для участі у конференції прокурорсько-слідчі працівники органів прокуратури області повинні обрати трьох делегатів від регіональної прокуратури та по два – від кожної місцевої прокуратури, шляхом таємного голосування.
 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ