Читайте нас в соціальних мережах

Зустрічам біля «Молока» у Тернополі бути (фотофакт)

Вівторок, 18 квітня 2017 12:09
Змінюються часи, разом з ними у минуле відходять добре знайомі та улюблені місця – будь це розлоге дерево у парку, яке зрізали комунальники, знесена лавочка чи старий магазин, на місці якого відкрили інший. Так, мова йде про відомий усім корінним жителям Тернополя магазин «Молоко», що багато років служив місцем зустрічі для людей...ще задовго до мобільних телефонів.

Нещодавно продуктовий магазин, розташований неподалік Катедри закрили, що викликало неабияке обурення тернополян. Вивіску «Молоко» зняли, а на її місці почепили нову – тепер у відремонтованому приміщенні відкрили магазин побутової хімії та косметики «Eva».

У соцмережах місцеві жителі писали, що для них місце зустрічі «біля Молока» все одно залишиться незмінним… І байдуже, що це вже «Eva». Та на днях на будинку, де було «Молоко» з’явилася цікава табличка, яку, ймовірно, почепили самі ж власники оновленого магазину.

Про це у соцмережі «Фейсбук» написав тернополянин Антон Марчевський, розмістивши фото, де на помаранчевій табличці - збанок з молоком, а поряд надпис: «Місце зустрічі «Біля Молока». Цікаво, приємно, креативно та доволі незвично як для нашого міста, адже досі нічого подібно у Тернополі не було.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Зоряна 18.04.2017, 12:26
Всі ідуть по танка, якого вже нема, до пушки, якої вже нема і до літака, якого не буде...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ