Читайте нас в соціальних мережах

Відсьогодні учасники пробного ЗНО на Тернопільщині можуть перевірити результати своїх тестів

П'ятниця, 14 квітня 2017 15:34
На Терноопіллі учасники пробного ЗНО відсьогодні, 14 квітня, мають можливість отримати результати проходження тестування у режимі онлайн. Ознайомитися з ними та завантажити картку з балами мають змогу ті, хто заповнив електронний бланк.

Для цього необхідно було з 15:00 години 8 квітня до 24:00 години 10 квітня внести відповіді з певного навчального предмету до сервісу «Визначити результати пробного ЗНО».

Нагадаємо, 8 квітня в області відбулося чергове пробне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, французької, німецької та іспанської мов.

Тестування проводилося в 19 пунктах тестування, 247 аудиторіях. В ньому взяли участь 2599 учасників із 2691 зареєстрованого, що становить 97%. Для організації та проведення пробного ЗНО було залучено 710 педагогічних працівників, 19 медичних працівників. Охорону та правопорядок на пунктах пробного тестування забезпечували працівники районних, Тернопільського міського відділень Головного управління національної поліції в Тернопільській області.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ