Читайте нас в соціальних мережах

Абонплата за газ: тернополяни вийшли на акцію протесту (Фото)

Середа, 05 квітня 2017 12:53
Більше сотні людей сьогодні, 5 квітня, влаштували акцію протесту під стінами «білого дому».

Люди прийшли висловити своє невдоволення через встановлення тарифів на послуги транспортування та розподілу природного газу.Як пояснив голова Тернопільської обласної ради профспілок Андрій Присяжний, на акцію протесту їх зумовило вийти рішення НКРЕКП «Про встановлення тарифів на послуги транспортування та розподілу природного газу», що мало вступити в дію з 1 квітня.

«На простих українцях знову хочуть збагатитися. Адже додатковий платіж буде витягуватися з наших кишень залежно від території від 50 до 200 гривень в місяць, - розповідає Андрій Присяжний. – Звісно, зараз нам знову хочуть замилити очі. Мовляв це рішення – відтерміноване. Але ми вимагаємо повного його скасування»

За словами представників профспілок, у них є чотири вимоги – скасування рішення національної комісії, притягнення до відповідальності осіб, які це рішення прийняли, накладення мораторію на підвищення цін і тарифів, які провокують зростання житлово-комунальних послуг, і звичайно, щоб міжвідомча комісія завершила свою роботу й оприлюднила результати.

«Чиновники переходять межу. Адже сьогодні вони встановли тарифи на послуги транспортування та розподілу природного газу, а завтра і за повітря змусять нас платити. Ця акція протесту доводить, що ми не будемо мовчати, бо хочемо жити достойно, а не просто виживати», - підсумовують активісти. 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ