Читайте нас в соціальних мережах

Маленькому тернополянину зібрали кошти на реабілітацію за кордоном

Вівторок, 28 березня 2017 18:31
Маленькому тернополянину Володі Ковалю майже три рочки. Від народження він не сидить, не ходить, не розмовляє. Лікарі поставили дитині діагноз: двостороння туговухість ІІ-ІІІ ст., затримка статокінетичного та психомоторного розвитку, гідроцефальний синдром. Втім, батьки дитини роблять усе можливе, аби їхній малюк одужав.

Володі впродовж років лікування постійно проводять медикаментозну терапію, масажі, разом з ним батьки відвідують басейни, іпотерапію, реабілітаційні центри України, заняття для покращення інтелектуального розвитку. І ось зараз завдяки небайдужим людям було зібрано необхідну суму коштів для чергової реабілітації малюка в Польщі.

Про це у соцмережі «Фейсбук» повідомила матір хлопчика.

— Увага !!! Збір на реабілітацію в Польщу ЗАКРИТИЙ !!! Хочу висловити ВСІМ величезне Спасибі хто не залишає нас в такий тяжкий для нас час і підтримує морально, молитовно і фінансово ! У будь-якому випадку всі процедури що відбуватимуться з Володею я буду викладати в групу,— пише Олена. — Я НАДІЮСЬ і ВІРЮ, що наші маленькі досягнення з часом переростуть у велику перемогу...ДЯКУЮ ЗА ТЕ ЩО ВИ ПОРЯД ! - пише Олена Коваль.

Про подальшу реабілітацію і про стан дитини жінка пообіцяла писати у спільноті «Володя БУДЕ ходити !!! / Volodya WILL BE walking !!!».

Додати коментар