Читайте нас в соціальних мережах

"Спроба №n": телевізор Ігоря Пелиха знову запрацював у центрі Тернополя

Понеділок, 27 березня 2017 14:11
Вандалізм і Тернопіль - два слова, які часто можна зустріти в одному реченні. На жаль… Останні декілька місяців у місті не працював «телевізор Ігоря Пелиха», встановлений на фасаді будинку, що на розі вул Т. Шевченка та О. Кульчицької. Його розбили невідомі «герої».

Ось вже декілька днів, як нетрадиційну меморіальну дошку відомому українському телеведучому Ігорю Пелиху, яку встановили у травні 2011 року його друзі, знову відновили.

«Нарешті! В першу чергу хочу попросити всіх вибачення за те, що це все так довго тривало! Але головне, що ми цю невеличку справу по складності, але велику справу по змісту-зробили! Ми всі хочемо щоб добре ім'я мого товариша жило в наших серцях і всім мешканцям та гостям міста нагадувало про цю прекрасну людину, про Тернополянина Ігора Пелиха!!!», - написав у себе на сторінці в мережі «Фейсбук» близький друг відомого телеведучого Антон Рекуш, який ініціював відновлення стилізованої під телеприймач пам’ятної дошки.

Зараз інтерактивний телевізор, як і раніше, працює в режимі он-лайн на тому ж місці – поряд з закладом громадського харчування «Клуб Файного міста». Тут транслюють старі випуски програми Пелиха «Галопом по Європах».

Саме у будинку, де встановлений телеприймач, у 1996-1997 роках тоді ще радіоведучий-початківець Ігор Пелих починав свою роботу на «Радіо Тернопіль». Звідти йому відкрились двері у світ шоу-бізнесу. Зовсім скоро він став відомим на всю країну автором та телеведучим програми «Галопом по Європах», заявив про себе як і про талановитого продюсера. Втім, його молоде і безтурботне життя обірвалося 2009 року. Ігор Пелих загинув в автокатастрофі, залишивши по собі світлу пам’ять не лише рідним та друзям, але й мільйонам своїх прихильників.

Коментарі  

0 #1 р 27.03.2017, 23:56
для хоча б якогось захисту екран треба захистити куленепробивним акрилом і встановити відеоспостереже ння.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ