Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі таксист "під мухою" насмерть збив на "зебрі" дідуся (фото)

Понеділок, 27 березня 2017 12:09
Смертельна ДТП трапилася вчора близько опівдня у Тернополі на вул. Тарнавського. Там водій автомобіля “ВАЗ-21099″ на світлофорі збив літнього чоловіка, який переходив дорогу на жовтий сигнал світлофора.

Отримані травми для потерпілого виявилися несумісними з життям. 68-річний дідусь помер в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

- Згідно з попередніми висновками медичного огляду, водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння. Наразі кермувальник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Уже під час спілкування зі слідчими він повідомив, що перед аварією вживав наркотичні речовини та спиртне. Окрім цього він зізнався, що таксував і на момент аварії в автівці віз двох пасажирів, - інформують в ГУНП у Тернопільській області.

Для з’ясування усіх обставин ДТП слідчі звертаються до тернополян, які стали очевидцями події з проханням допомогти. Якщо хтось бачив момент аварії чи зняв її відеореєстратором, просять повідомляти за номером телефону – 27-13-29. Правоохоронці гарантують анонімність.

-13

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ