Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі з'явиться новий мікрорайон, де буде 4 нових вулиці

П'ятниця, 24 березня 2017 17:00
Сьогодні, 24 березня, під час сесії міської ради депутати затвердили містобудівну документацію «Детальний план території мікрорайону «Північний» і присвоїли назви новим вулицям.

Відтак у місті з’явиться 4 нових вулиці: І. Пелиха, Ю. Іллєнка, Героїв Чорнобиля і М. Липинського. Також депутати проголосувати за продовження у межах району існуючих вулиць - Овочевої, Яреми, Смакули і Київської.

Як зауважив головний архітектор творчо-виробничого підприємства «Тернопільархпроект» Сергій Гора у мікрорайоні планують побудувати нові школи та дитсадки.

«Територія нового мікрорайону має 77 га. Кількість населення у перспективі- 18 тис. Передбачено побудувати тут 2 школи та 3 дитсадка, а також облаштувати спортивні зони. Варто додати, що станом на сьогодні територія вже  активно забудовується», - зауважив Сергій Гора.

За «Детальний план території мікрорайону «Північний» проголосувало 30 народних обранців.

Нагадаємо, сьогодні у Тернопільській міській раді також затвердили детальний план мікрорайону «Пронятин».  

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Тарас 11.05.2017, 14:10
Справді в той скверик вся Аляска на вихідні ходила,люди дихали свіжим повітрям,жарили шашлики,а тепер навіть нема куди піти з дітьми,але хіба хтось думає за людей...
Скарга
0 #1 Тетяна 11.05.2017, 12:48
Тут на Овочевій такий гарний скверик,а тепер всі дерева вирізають,жахли во на це дивитись,будино к на будинку,а дерева всі вирізають,і так загазованість страшна,а тепер буде взагалі жах....
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ