Читайте нас в соціальних мережах

У перинатальному центрі Тернополя вкрали сейфи без грошей. Працівники підозрюють відновленого на посаді головлікаря

П'ятниця, 24 березня 2017 15:32
Позаминулої ночі перинатальному центрі «Мати і дитина», що у центрі Тернополя по вулиці Замковій, невідомі викрали сейфи та комп’ютери.

Що найцікавіше, що все відбулося «під носом» охорони». До того ж, працівники, які чергують у лікувальному закладі цілодобово, нічого підозрілого не помітили. Як вдалося нам з’ясувати, самі співробітники центру підозрюють у крадіжці нещодавно поновленого на посаді головного лікаря Віктора Куценка. Адже всі знали, що грошей у викрадених сховках не зберігали – лише документи. А біля викраденого комп’ютера, де зберігалася робоча документація, був ще і ноутбук, який чомусь не зачепили.

Стосовного цього випадку на редакційну скриньку «Тернополян» надійшов лист одного з працівників медзакладу.

«Дивна, навіть безглузда подія сталася позаминулої ночі у «славнозвісному» перинатальному центрі «Мати і дитина» - пограбування. Але пограбування, ніби за сценарієм комедії: зникли сейфи не з грошима, а звичайними, для пересічної людини, документами. Але вони далеко не прості для керівника, для самого Куценка.

Уночі з перинатального центру зникли три великі, важкі сейфи, в яких були установчі та бухгалтерські документи та печатка, а також звичайний робочий комп’ютер бухгалтера, хоча можна було поцупити ноутбук, який по логіці, значно цінніший.

Дуже дивно, що такий сценарій спрацював, адже у такому закладі цілодобово працює охорона та відео спостереження. Але, о диво, саме на момент «пограбування» ні охорони, ні ввімкнених камер не було.

Хиткий трон Наполеона практично падає, напевно тому Куценко в паніці  перемудрував сам себе. Викрадення документів, які могли б довести корупційні схеми, доводять їх наявність. Занадто явно, занадто необдумано зробили це пограбування. І зараз зрозуміло, на кому горить шапка, хто перший відреагував на цю подію і хто разом із Куценком замітає сліди – Василь Деревляний. Напевно, ваша пісня заспівала, панове!

Такими діями Куценко намагається ще й відвернути увагу від серйозної проблеми: під його керівництвом там де народжуються життя народилася антисанітарія, від якої висівається синогнійна інфекція у новонароджених. Тому просимо громадськість звернути на це особливу увагу!»

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-2 #1 Володимир 24.03.2017, 20:12
Нда.. але Куценко був на разі чи не єдиним, хто не калічив жінок, як нині відомі світила тернополя....
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ