Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині завершилася реєстрація на ЗНО-2017

П'ятниця, 24 березня 2017 11:55
Станом на сьогодні для участі в незалежному оцінюванні зареєструвалися більше 223 тисяч українських школярів. З них до Івано-Франківського РЦОЯО (куди також входить ще Тернопільська, Чернівецька та Закарпатська області), надійшло 27 218 заяв на проходження тестування.

Про це повідомляє прес-служба УЦОЯО. Нагадаємо, що реєстрація на ЗНО тривала з 6 лютого до 17 березня. Однак наведені дані неостаточні, оскільки обробка реєстраційних документів у регіональних центрах оцінювання якості освіти ще триває.

"Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжуватимуть опрацьовувати реєстраційні документи, отримані після 17 березня, за умови, що вони відправлені у встановлені терміни. Документи, надіслані після 17 березня, опрацьовуватися не будуть, — наголошує директор Івано-Франківського РЦОЯО Богдан Томенчук. – При цьому внести зміни до реєстраційних даних або усунути причини, що стали підставою для відмови в реєстрації, можна до 31 березня".

Уже традиційно найбільше осіб виявило бажання скласти тести з української мови і літератури, історії України та математики. Четвертим за популярністю предметом залишається біологія, п’ятим – англійська мова.

Додати коментар