Читайте нас в соціальних мережах

Прикутий до ліжка військовий волонтер з Тернопільщини змушений просити допомоги для себе (відео)

Четвер, 23 березня 2017 13:33
30-річний Богдан Неділь з Кременця, що на Тернопільщині, вже п’ять років прикутий до ліжка. Колись дужий та могутній велетень перетворився на немічного лежачого хворого – у 25 років він невдало пірнув і зламав шийний хребець. Відтоді він не ходить.

Попри це, чоловік не впадає у розпач і продовжує боротися за життя. Більше того, він є військовим волонтером – опікується не одним військовим підрозділом, допомагає бійцям на передовій. Уже рік чоловік, який навіть не може сидіти, збирає харчі та одяг для військових. Вдома у Богдана волонтерський штаб. Він на постійному зв'язку із захисниками.

Нещодавно сталося диво – в останні місяці напруженої волонтерської роботи Богдан раптом почав відчувати свої ноги. Тепер чоловікові, який ділиться добром, самому терміново потрібна реабілітація. Рідні та військові просять допомогти сильній людині зібрати кошти на лікування.

Родина вже зв'язалася з ізраїльською клінікою, яка може допомогти. Але лише на перший курс реабілітації Богдану потрібно зібрати сорок тисяч доларів. Для нього ця сума захмарна. Його статків не вистачає навіть на лікування восьмирічного сина, хворого на ДЦП. Доходи в родини невеликі – лише дві пенсії інвалідів – батька та сина. Тому сподіваються на допомогу небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:
Банк "Укрсоцбанк"
4874 1000 0412 8867 Неділь Наталя

Детальніше – у сюжеті ТСН:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар