Читайте нас в соціальних мережах

«Від нас відходять ті, кому не місце в прокуратурі», - прокурор Тернопільщини про затримання керівника Чортківської прокуратури

Четвер, 23 березня 2017 09:00
Керівника Чортківської місцевої прокуратури Тернопільської області затримали на хабарі у розмірі п’ять тисяч гривень.

Як вже повідомляли «Тернополяни» прокурора затримали вчора, 22 березня. Він вимагав двадцять тисяч гривень зі свого підлеглого за невжиття до нього заходів дисциплінарного впливу за недоліки у роботі. Співробітники спецслужби затримали зловмисника у приміщенні прокуратури під час отримання частини хабара у розмірі п’ять тисяч гривень.

Прокурор області В‘ячеслав Перч вважає, що такі дії дискредитують всіх  працівників прокуратури і знову підривають авторитет і довіру суспільства до прокуратури Тернопільщини, яка почала відновлюватись, завдяки злагодженій і системній роботі колективу як обласного апарату, так і окремих місцевих прокуратур.

«Зрозуміло, що цей факт підриває нашу кропітку роботу, яка вирівняла авторитет прокуратури Тернопільської області. Ми це сприймаємо для себе, як пляму. Але радіємо з того, що від нас відходять ті, кому не місце в прокуратурі. Адже закон однаковий для всіх, і кожен, хто його порушить, не уникне відповідальності», - зауважив В‘ячеслав Перч.

Як відомо, слідчі Генінспекції ГПУ спільно із СБ України у Тернопільській області затримали керівника місцевої прокуратури у порядку ст. 208 КПК України. Слідство триває. З‘ясовуються усі обставини і деталі злочину.

Нагадаємо, що березень для тернопільських високопосадовців справді можна назвати «чорним місяцем». Адже ранок 17 березня почався із обшуків у помешканні тернопільського підприємця, громадського діяча та фундатора благодійного фонду «Твори добро» Ігоря Гуди. Того ж дня спецпризначенці Нацполіції одночасно увірвалися у приміщення міської ради Тернополя, управлінь та комунальних підприємств з метою проведення обшуків та вилучення документів.

А ще 17 березня викрили на хабарництві керівника однієї з госпрозрахункових установ Тернопільської облдержадміністрації.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 наталі 23.03.2017, 16:10
це дешева показуха, підкидають гроші, ніхто в таке не вірить, спеціально влаштовують щоб людей відволікти від реальних проблем. Люди, в нас війна, треба проводити чистки реальних здирників у Верховні Раді і Кабміні
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ