Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни просять ліквідувати вуличне радіо

Середа, 22 березня 2017 17:36
Мешканці Тернополя неодноразово скаржилися на роботу вуличного радіо, яке встановлене на зупинках громадського транспорту. Люди нарікали, що працює воно занадто голосно, вранці будить містян, а ввечері не дає спокійно віддихнути.

Незважаючи на це, радіо з гучномовців продовжує функціонувати та спричиняти ряд незручностей тернополянам. Багато з них впевнені, що в місті пора ліквідувати його й з інших причин.

«Вуличне Радіо - це засіб пропаганди. Інформація що не несе змісту, але увесь час повторюється «випалює» мозок людям, які вимушено перебувають у досяжності цього шумового забруднювача вулиць і парків», - пише автор електронної петиції та просить підтримати ліквідацію усіх гучномовців на вулицях нашого міста на зупинках громадського транспорту.

Підписи за цю ініціативу почали збирати на сайті електронних петицій сьогодні, 22 березня. У тернополян є місяць для того, аби проголосувати за ідею Ю. В. Суходоляк. Зробити це можна ТУТ.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 Володимир 28.05.2019, 11:08
Шкода, що проект з ліквідації зупинився. Я працюю в будинку, який знаходиться на відстані 10 м від динаміка. Звукове забруднення дратує. Рекламу "копієчки" включають особливо голосно.
Скарга
+2 #1 тернопільчанин 22.03.2017, 21:35
Нарешті!!! Вуличне радіо - це порушення прав людини!!! Кожен має право очікувати транспорт без нав"язаної кимось звукової гучної інформації. Але тернопільчани позбавлені цього права через чиїсь інтереси . Інша справа, якщо б проїзд після прослуховування - був безкоштовний, - тоді з цим можна було б "миритися". Тобто, якщо ви "купили" наші вуха, то, будь ласка,- оплатіть проїздом! Це логічно! Тому абсолютна підтримка петиції.
Скарга

Додати коментар