Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі в'їзд у місто зі сторони Збаража обіцяють повністю змінити

Вівторок, 21 березня 2017 10:13
В’їзд у Тернопіль з боку Збаража скоро змінять до непізнаваності. Дорожники обіцяють виконати усі роботи вже за декілька місяців.

- У 2017 ми приступаємо до перебудови транспортної розв’язки на північному в’їзді у Тернопіль. Наразі він має вигляд Т-подібного перехрестя. Через нього проходить потік і міського, і транзитного транспорту, адже на в’їзді перетинаються міжнародна дорога М-19//Е-85 і об’їзна Тернополя Р-43. Непродумана схема руху перехрестям вже багато років завдає незручності водіям та є місцем концентрації ДТП, - повідомляють у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області.

За словами фахівців, найбільш оптимальний є варіант із перетворення Т-подібного перехрестя на «кільце». Саме цей проект і розпочнуть втілювати із настанням сприятливої для будівництва погоди. Обіцяють, рух транспорту не перекриватимуть, лише обмежуватимуть, адже через досі не полагоджений Гаївський міст, увесь транзитний транспорт через розв’язку виїжджає на обхід Тернополя. Дорожники підрахували, роботи коштуватимуть близько 15 мільйонів гривень.

Нова розв’язка, розроблена спеціалістами Проектного відділу Служби автомобільних доріг області виглядатиме так:

457

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ