Читайте нас в соціальних мережах

Персональна виставка трьох маленьких тернополянок діє у місцевій бібліотеці (фото)

Неділя, 19 березня 2017 10:08
Три сестрички Віолетта, Вікторія та Валерія Смакоуз у стінах Тернопільської бібліотеки для дорослих №5 презентували свою першу персональну виставку, яку присвятили своїм друзям-однокласникам.

- Сьогодні тут розпочалась наша виставка. Ми з сестрами намалювали багато різних картин. Мені дуже подобається малювати, бо для мене малювання те ж саме, що і щастя. Тут серед картин навіть є моя перша – зображення голуба, цей птах нагадує про свободу та мир, тому ця картина є по-особливому дорогою мені, - ділиться своїми думками одна із сестер Віолета Смакоуз.

Декілька десятків милих та по-дитячому щирих малюнків стали справжньою приємною несподіванкою для третьокласників класичної Тернопільської гімназії. Школярі запевняють, їхні однокласниці сестри мають талант, вміють дружити та є старанними та слухняними ученицями. Крім того, протягом майже двох років дівчатка є вихованцями гуртка «Творчість і діти» у КЗТМР «Центр творчості та юнацтва».

- Ці дівчатка є талановитими ученицями, які мають потенціал в малюванні. Мене часто запитують як я розрізняю їхні роботи. Можу сказати одне – кожна із дівчаток вкладає в малюнки щось особисте, щось своє. Хоч вони навчаються в нас із 2015 року, однак, в кожної вже проявляється свій особливий почерк, - ділиться успіхами юних тернополянок керівник гуртка «Творчість і діти» пані Кіх.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ